SON DAKİKA

SPOR TOTO 1. LİG DE 17'NCİ HİKAYEMİZE BAŞLIYORUZ

Spor Toto 1. Ligde Boluspor 17'nci sezonuna hazırlanıyor. Ekibimiz 2007'den bu yana bu ligin en tecrübeli takımı durumunda...

SPOR TOTO 1. LİG DE 17'NCİ HİKAYEMİZE BAŞLIYORUZ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2007-2008 sezonun da başlayan seri de tam 16 futbol sezonu geride kaldı. Biri final olmak üzere toplam 4 kez play-Off oynayan kırmızı beyazlılar, bu koskoca 16 sezonda hiç ilk iki heyecanı yaşayamadı. Bir kaç kez düşme hattında yer alan ekibimiz bu sıkıntılı sezonlar lige tutunmayı başarırken, kırmızı beyazlılar bu 16 sezonda daha çok ligi orta sıralarda bitirerek mayıs aylarını çoğu kez sessiz ve yeniden hesap yaparak geçirdi. 

Yeni bir "Spor Toto 1. Lig" heyecanına başlayacak olan Boluspor, 08 Haziran'da yapacağı kongre sonrası 1. ligdeki 17. sezonuna hazırlanacak.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.