SON DAKİKA

06 ŞUBAT DEPREMİNİN GÖNÜLLÜ ECZACILARINA ANLAMLI PLAKET

06 ŞUBAT DEPREMİNİN GÖNÜLLÜ ECZACILARINA ANLAMLI PLAKET
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sakarya Eczacılar Odası Bolu İl Temsilciliğinde düzenlenen anma programına Sakarya Eczacı Odası Bolu İl Temsilcisi Eczacı Semra Gökçel ve yönetim kurulu üyeleri ile 06 Şubat'ta yaşanan depremde görev yapan gönüllü eczacılar ve meslektaşları katıldı. 

1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan programda bir konuşma yapan Sakarya Eczacı Odası Bolu İl Temsilcisi Eczacı Semra Gökçel “Yaşadığımız bu deprem ne ilk depremdi nede son olacak, asla deprem ülkesi olduğumuzu unutmamalı, duyarlı olmalı, tedbir almalı ve hazırlıklı olmalıyız . Depremin değil yapıların can kayıplarına yol açtığını unutmamalıyız” dedi. 

“Bu depremde de bir daha gördük ki Türk Eczacılar Birliği çatısında eczacılarımızla ecza depolarımızla  eczane teknisyenlerimizle, eczane çalışanlarımızla biz büyük bir aileyiz diyen Gökçel konuşmasına şöyle devam etti. 

 ”En hızlı aksiyon alan organize olan ve etkili bir şekilde sahaya inen meslek örgütüydük. Hazırladığımız karelerle yaşadıklarımızı özetlemek istedik.46.000'i aşan eczacı ve eczacı teknisyenimiz birlik beraberlik ve seferberlik ruhuyla hareket etti. Gönüllü olarak deprem bölgesinde mesleğini icra etti. Buradan hepsine teşekkür ederiz. Ülkemizdeki tüm bölge eczacı odalarımızın başkanları ve yöneticileri ile sahada görev almak için çırpınan topladığı yardımları bölgeye göndermek için çaba harcayan, hiçbir beklentisi olmadan sadece vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışan bütün meslektaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, yaşadığımız felaket nedeniyle milletimize baş sağlığı diliyoruz. Temenni ediyoruz ki, bir daha böyle acılar yaşanmasın" dedi. 

Programda deprem bölgesine Bolu'dan gönüllü olarak giden Bolulu Eczacılara Sakarya Eczacı Odası Bolu İl Temsilcisi Eczacı Semra Gökçel ve yönetim kurulu tarafından 6 Şubat depreminin birinci yılı anma programında plaketleri verildi. Duygusal anların yaşandığı programda gözler bir kez daha doldu. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.